Çelebibağı Sıtkı Kürüm İlkokulu

Vizyon: Hayata hazır, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren bir eğitim sisteminin parçası olmak...

Misyon: Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.

Başarılar: 2021-2022 eTwinning Ulusal Kalite Etiketi (2 adet)

Servis Bilgisi: Öğretmen servisi mevcuttur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı´nda 2 adet eTwinning projesi yürütülmüştür.
Diğer Hususlar: Okulumuza 2022 Aralık ayı itibariyle akıllı tahtalar monte edilmiştir.

WEB - https://sitkikurumilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ÇELEBİBAĞI MAH. ADİLCEVAZ YOLU İNÖNÜ/6 SK. ÇELEBIBAĞI SITKI KÜRÜM ILKOKULU VE ORTA OKULU BLOK NO: 1 ERCİŞ / VAN

Yerleşim Yeri - Adilcevaz yolu. Çelebibağı / Erciş / Van

Ulaşım Okulumuza Çelebibağı Belediye Otobüsleriyle ulaşılabilir.Okulumuzda öğretmenlerin ulaşım sağlayabileceği öğretmen servisi de mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 107 km ve ilçe merkezine 7 km uzaklıktadır.